eancodeshop.nl logo

eancodeshop.nl

20 unabhängige Bewertungen 9.0 / 10

Information



Bewertung platzieren und validieren mit:

Facebook
Überprüfen Sie per E-Mail

75%
5%
5%
5%
10%



Ronald Muller
Ronald Muller 4/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2 days ago

Onverwachte kosten na bestellen

Je besteld EAN codes omdat je geen bestaande codes wil of codes die al eerder gebruikt zijn. Je besteld een aantal tegelijk om in de toekomst nog extra producten te kunnen merken met Ean. Gekocht kom je er achter dat ze dus niet garanderen kunnen dat iemand anders jou codes gebruiken zonder dat je hier weer extra voor moet betalen. Dat vind ik belachelijk je hebt ze legaal gekocht, waarom zou je dan erxta moeten betalen om er voor te zorgen dat de eans niet iligaal gebruikt gaan worden. Kun je ze net zo goed gratis laten genereren, daar heb je dit risico ook.


Joep Webshop
Joep Webshop 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

6 days ago

Prima codes

Niks aan te merken


Stefaan Zilveren
Stefaan Zilveren 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

6 days ago

Goed geleverd

Bedankt voor de codes


Hj Ulken
Hj Ulken 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2 weeks ago

Snelle en duidelijke website

Snelle en duidelijke website


Thom Anoniem
Thom Anoniem 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2 weeks ago

Goede website

Doen wat wordt beloofd


Jhh Van der
Jhh Van der 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2 weeks ago

Ondanks storing codes

Eancodeshop had een storing van 24uur, waardoor ik niet direct mijn codes kreeg. Wel opgelost door de klantenservice. Zelfs in het weekend.


Joline Van
Joline Van 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-10-10

Snelle, duidelijke en goede service

Snelle, duidelijke en goede service


Rick Veen
Rick Veen 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-10-04

Bedankt

Review waard. Afspraken nagekomen!


Noel Vredenburg
Noel Vredenburg 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-09-10

Eigen merk producten

De codes gekocht voor mijn eigen merk producten. Snelle levering.


Sam Van heemskerk
Sam Van heemskerk 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-09-10

Klantenservice

Na mijn bestelling had ik na 20minuten nog geen codes ontvangen. Hierna heb ik contactopgenomen met de klantenservice. Binnen 1 uur kreeg ik van Evelien een reactie, de codes stonden in de spam folder van mijn mail... (oeps..). Bedankt evelien voor het helpen


Bob Onbekend
Bob Onbekend 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-09-10

Gewoon oké

Gebruik mijn codes voor Bol.com, alles verder goed


Abby Van gangelen
Abby Van gangelen 8/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-09-10

Goed en snel

Goed en snel geleverd


Susanne Van p.
Susanne Van p. 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-09-10

Niks aan te merken

Snel geleverd en goede prijs


Jeannette Wezenberg
Jeannette Wezenberg 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-09-01

Snel geregeld

Zoals altijd ...super snel binnen 3 min de code's binnen.


Vincent P
Vincent P 10/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-08-22

Snelle service

Binnen een uur had ik de mail ontvangen, hierin stonden de login gegevens van mijn account. Direct de codes kunnen downloaden. Top


Esther Giessenburg
Esther Giessenburg 6/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-07-27

Ongevraagd account

Na bestelling werd er ongevraagd een account aangemaakt. Daarnaast wordt er gemaild met het advies om een abonnement te nemen om de gekochte codes te beschermen.
Ik vond dit persoonlijk geen prettige ervaring en koop mijn codes voortaan elders.


Loe Van doren
Loe Van doren 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-07-23

Weinig relevante info

Ik mistte enkele EAN codes voor een horlogemerk welke er geen had. In 95% van de gevallen worden deze aangeleverd door de leverancier, Op advies van mijn shopbeheerder zocht ik naar EAN codes. Eigenlijk had ik mij al moeten verbazen dat de prijsverschillen opvallend en onwerkelijk zijn. Het gevoel van getild worden zit er niet ver naast. \r\n\r\nNu dat merkte ik na bestelling kreeg ik een heel ander naar gevoel, zodat ik meteen geen EAN meer nodig heb. \r\nHelaas is heet klantengevoel bij deze firma ver te zoeken, want een reactie heb ik tot heden niet gehad.


Carlos Soumi
Carlos Soumi 2/10
Schrieb 1 Bewertung (en) | überprüfte Bestellung

2020-07-16

Ongelooflijk slechte service

Voorheen al wel besteld bij deze site, maar de laatste keer voor een groot bedrag code's besteld die niet niet zijn aangekomen in de mail.

Klantenservice gemaild, krijg je dan een standaard geautomatiseerde mail terug met de vraag om je spambox te bekijken.

Ondertussen 2 weken verder en 5x gemaild, geen reactie meer. Schande !


eancodeshop.nl

eancodeshop.nl logo screenshot

wilt u één of meerdere ean nummer kopen? eancodeshop levert: | ? officiële ean nummers ? direct geleverd ? gratis barcodes


Website-Informationen


Über die Feedback-Plattform

Wir sammeln Bewertungen von Verbrauchern auf der ganzen Welt und sind die einzige Bewertungsplattform, auf der Rezensenten für das Schreiben hochwertiger Bewertungen belohnt werden.

Indem wir der Community etwas zurückgeben, die es ermöglicht, wertvolle Erkenntnisse für Unternehmen zu gewinnen, haben wir eine großartige Community von Gutachtern geschaffen.

Unsere erweiterte Überprüfungssoftware erhöht das Google-Ranking für Webshop-Besitzer und ist zum größten Teil kostenlos.

Logo Footer FBP

"Unabhängige Überprüfungsplattform für Webshops, um wertvolle Kundenerkenntnisse zu gewinnen. Wir sind das einzige Unternehmen, das unsere Rezensenten für ihre Zeit entschädigt, um qualitativ hochwertigere Bewertungen zu erhalten."

Für Rezensenten



Für Webshop-Besitzer



Integrationen

Plug & Play-Plugins für die meisten E-Commerce-Plattformen